Redactie: Taxi met 5 inzittenden over de kop

De politie van Moengo kreeg op woensdag 21 december de melding via de Centrale Meldkamer dat een auto over de kop was op de Oost-Westverbinding kilometer 67, ter hoogte van Perica. Het betreft een taxi met vijf inzittenden aan boord die op weg was naar Albina.
Op de plek aangekomen troffen de wetsdienaren het voertuig met drie gewonden aan. Volgens de autobestuurder kreeg hij ter hoogte van kilometer 67 een klapband met als gevolg dat de auto over de kop ging. Twee van de vrouwelijke slachtoffers die niet aanspreekbaar waren, zijn voor medische behandeling met de ambulance van Moengo afgevoerd naar Albina. De ambulance werd begeleid door het politievoertuig van Albina, aangezien uit eerdere gevallen is gebleken dat autobestuurders geen voorrang verlenen aan een ambulance met loeiende sirene.

Ter hoogte van de Negerkreek verloor de bestuurder van het politievoertuig de controle over de besturing van het voertuig en ging over de kop. Hij heeft letsels opgelopen aan zijn arm. De plaatselijke arts heeft scherven uit de arm van de politieambtenaar verwijderd en is hij voor specialistische e hulp verwezen naar Frans-Guyana. Ook de twee vrouwelijke slachtoffers zijn overgebracht naar het buurland.

Zowel de taxi als het dienstvoertuig zijn aanzienlijk beschadigd.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.