Video: SU AID krijgt 25.000srd van Fernandes

Fernandes ondersteunt Su Aid met vijfentwintigduizend Surinaamse dollar
De directeur van Fernandes Bakkerij, Kurt van Essen, heeft vandaag namens Fernandes Social Foundation vijfentwintigduizend Surinaamse dollar gedoneerd aan Su Aid. Dit is tot nu toe het grootste bedrag dat een bedrijf heeft gedoneerd aan de ‘Gi Wan Anu-campagne’ dit jaar. Van Essen heeft na zijn donatie ook andere bedrijven opgeroepen een bijdrage te leveren aan de campagne.

Behalve deze donatie is Fernandes eerder ook gestart met een kerstpakettenactie, waarbij een deel van de opbrengsten wordt afgestaan aan Su Aid. Echter, de Fernandes Social Foundation heeft dit bedrag vrijgemaakt en hoopt hiermee andere bedrijven ook zover te krijgen.
Van Essen zegt aan Suriname Herald dat zijn organisatie voor duurzaamheid gaat. Vandaar dat zij gemeend heeft de duurzame projecten van Stichting Su Aid te ondersteunen.


De ‘Gi Wan Anu-campagne’ is een week geleden gestart en loopt door tot en met vrijdag 23 december.
Bron: SRHerald
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.