Redactie: Nu ook Mango winkel in Suriname

Da Vinci Group presenteert de eerste MANGO winkel in Suriname. Op zaterdag 17 december is deze winkel geopend. MANGO is één van de grootste Spaanse winkelketens met winkels over de hele wereld. De winkelketen specialiseert zich in kwalitatieve kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires volgens de hedendaagse mode voorschriften, voor de moderne en modebewuste mens.
In 1984 opende MANGO haar eerste winkel in Barcelona, Spanje. Binnen een jaar kwamen daar nog vijf winkels bij. In 1992 werd uitgeweken naar buurland Portugal. En, inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 2.700 winkels in 110 landen.

Met de opening van deze winkel komt MANGO een stap dichter bij het realiseren van hun doel om op elke plek van de wereld vertegenwoordigd te zijn, om mannen en vrouwen te kleden voor elk moment van de dag volgens de laatste mode trends.

In het prachtige twee etages tellende pand aan de Estreliastraat nr 50, nabij de Hermitage Mall, verwelkomt DA VINCI GROUP het Surinaamse publiek.
Bron: DBS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.