Redactie: Marlon meldt zich bij SEH met schotwonden

azp Suriname

De verpleegkundige van de Spoedeisende Hulp schakelde zaterdag 17 december de politie van Munder in, omdat een patiënt zich op de afdeling had aangemeld met diverse schotverwondingen aan zijn bovenlichaam.
Hij vertoonde een schotwond aan zijn buik- en borststreek. De patiënt, Marlon A., was niet aanspreekbaar.

De politie is bezig te achterhalen hoe deze man de verwondingen heeft opgelopen. Het vermoeden bestaat dat de persoon betrokken is geweest bij een beroving in het district Sipaliwini. Het onderzoek duurt voort.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.