Redactie: Telefoons nieuw doelwit voor rovers

school Paramaribo

Tegenwoordig zijn telefoons in trek bij de rovers. Een negentienjarige jongeman is donderdag rond 21.30 uur beroofd van zijn iPhone. Hij was over straat toen een rover de telefoon wegrukte en wegrende in de richting van de Nieuwe Domineestraat.

De dader was ongemaskerd en ongewapend; hij was gekleed in een zwarte trui. Het slachtoffer heeft geen letsel opgelopen. Nadat hij gehoord had waar de verdachte naartoe zou zijn gerend, ging hij op onderzoek uit, maar trof de rover niet aan. De politie is nog bezig met het onderzoek…

Oo werd een 26-jarige jongedame in Paramaribo beroofd van haar mobiele telefoon. Twee rovers op een bromfiets hebben de daad gepleegd. Ze stond dichtbij een deur toen de daders haar telefoon hebben weggerukt. Na de daad zijn ze op een blauwe bromfiets weggereden. Ze worden nog opgespoord.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.