Redactie: Soerdjpersad Soekhoe overleden door bijenaanval

De 57-jarige Soerdjpersad Soekhoe is zaterdagmiddag om het leven gekomen na een bijenaanval. Rewin, een neefje van het slachtoffer, vertelde desgevraagd aan Dagblad Suriname dat zijn oom rond 15.00 uur van huis vertrok om een pak ijs te kopen.
Bij deze maakte hij gebruik van een padje, dat naar de Dagoebladstraat leidt. Aldaar werd hij aangevallen door een zwerm Braziliaanse bijen. Hij gelukte Soekhoe om toch nog naar de winkel te lopen.

Volgens Rewin zag zijn oom heel vermoeid uit en zeeg op een bepaald moment neer. De familie en omstanders renden naar hem toe. Heel zachtjes vertelde het slachtoffer dat hij was aangevallen door bijen. De politie van Munder die na de melding ter plekke verscheen, schakelde een ambulance in, omdat Soekhoe bewusteloos raakte.

Voor de komst van de ambulance begaf het slachtoffer de geest. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.
Bron: DBS
Foto: FB

Eerdere berichten:
Redactie: Man overleden door Braziliaanse bijen
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.