Redactie: Kerst viert hij niet met mij

Hi ik ben Rosanna. 32 jaar oud. En mijn vriend heet Steven hij is 48 jaar oud. Misschien kunnen jullie beginnen met schelden zodat we dat gedeelte gehad hebben. Want ja, ik ben een gemene buitenvrouw en ja ik moest niet aan deze relatie beginnen. Ik weet dat allemaal en jullie hebben 100% gelijk.
Daarom schrijf ik ook deze brief als waarschuwing voor vrouwen. Het lijkt alsof die man van je houdt en dat je alles voor hem bent, maar als het erop neer komt kiest hij altijd voor zijn vrouw.

Ook ik wist dat Steven zijn vrouw nooit voor mij zou laten. Maar de manier waarop Steven mij al 4 jaren behandelt is alsof ik zijn vrouw ben. Mij ontbreekt niets. Helemaal niets. Jullie zullen mij materialistisch noemen want inderdaad, hij geeft mij veel. Maar laten we eerlijk zijn. Als ik bijna altijd alleen moet slapen en bijzondere dagen alleen vier dan moet er wat tegenover staan. Toch? Geld en spullen. Maakt dat mij een hoer? So be it. Het is iets waar ik zelf voor heb gekozen.

Het is ook weer niet zo dat hij mij betaalt voor mijn diensten. Hij is gewoon een type man die ervan houdt om vrouwen te verwennen. En ik hou van verwennerij. En zoals ik al eerder zei: hij behandelt mij heel goed. Ook emotioneel. We kunnen uren lang praten over bepaalde onderwerpen. Hij is een man op niveau. Door al deze voordelen kan ik leven met de nadelen. Maar naarmate ik ouder wordt worden de voordelen minder belangrijk. Ik merk dat ik van hem hou en hem niet meer wil delen.

Daarom heb Steven gevraagd of hij deze Kerst met mij wil doorbrengen. Jullie snappen al wat het antwoord is geweest. Nee!! Ja, ook nog met uitroeptekens. Hoe durf ik hem dat te vragen? We zijn het afgelopen jaar zoveel bij elkaar geweest dat ik mij illusies ben gaan maken. Maar nee hoor lieve mensen. Ik ben zijn buitenvrouw en ik heb geen rechten. Zelfs niet na 4 jaar? Nee!

Ik ben niet beledigd, maar wel een beetje geschrokken. Hij is zo open met mij. We praten wel niet over zijn thuis situatie maar ik ga ervan uit dat zijn vrouw op de hoogte is van onze relatie. Waar is je man anders al hij weekends niet thuis slaapt?

Dus dat doet hij bijvoorbeeld wel. Hij slaapt hier bij mij. Nee correctie, ik woon in een huis van hem. En hij is regelmatig hier. Dus ze zal het wel weten. Daarom geloof ik ook niet dat zijn vrouw echt van hem houdt. Ik zou dit als vrouw niet toelaten. Dat mijn man slaapt bij een andere vrouw. Dat hij uitloopt zoals 100% van de mannen daar kun je niets aan doen. Maar slapen bij een ander. Dat zou ik niet toestaan.
Mij rest nu om na te denken over mijn leven. Hoelang wil en kan ik dit nog volhouden? Kinderen hoef ik niet meer maar het zou toch fijn zijn om een man voor mezelf te hebben. Maar die bestaan toch niet. Of wel? Waar vind je zulke mannen dan? En, gaat Steven mij laten gaan want hij zegt dat hij me nooit gaat laten gaan.

Groetjes Rosanna
p.s. Familienieuws zet het anoniem hoor want mensen hoeven niet te weten dat ik buitenvrouw ben.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.