Video: Brandweer kon vreselijke brand voorkomen vandaag
Een beginnende brand bij de familie Harley Pahlad op de hoek van de Soekramsingh-/ Skrifimangkotiestraat in Nickerie, is door kordaat optreden van de brandweer gelijk geblust. Het huis staat naast een grote supermarkt.
Omstreeks 17.00 uur kreeg de brandweer melding van een rookontwikkeling in het huis. Binnen twee minuten was de brandweer ter plekke en kon erger voorkomen. Volgens hoofdbrandmeester Cleon Young, moesten de brandweerlieden een glazen deur stukslaan om zich toegang naar de woning de verschaffen. Daar aangekomen bleek dat de keuken en de woonkamer vlam gevat hadden. Er werd een enorme rookontwikkeling waargenomen.

Young deelt mee dat het pand verzekerd is en aangesloten is op het elektriciteitsnet. Er was niemand in het gebouw. De woonkamer en de keuken hebben brand- en waterschade opgelopen.
Bron Starnieuws & Actionnieuws

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.