Redactie: Schoonfamilie laat vrouw opsluiten omdat ze steelt

vrouw Suriname

De politie van Munder heeft op maandag 12 december de 42-jarige Soenita K. gehuwd S. aangehouden.
Soenita werd ervan verdacht in het jaar 2015 geld bedragen in SRD en vreemde valuta van haar schoonfamilie te hebben verduisterd.
Gelet op haar functie binnen het bedrijf waar ze werkt zou zij enkele zaken voor de familie regelen waarvoor zij geld had ontvangen. Na een jaar bleek dat de mevrouw geen enkele zaak had geregeld voor de familie.
In de maand juni is er aangifte tegen haar gedaan. De familie gaf aan dat zij geen strafrechtelijke vervolging tegen haar wensten. Zij wilden slechts hun geld terug. Aangezien zij de geld bedragen niet terug betaalde, schakelde de familie de politie weer in. Soenita werd opgeroepen en aangehouden.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld. Nadat de gelden via haar advocaat zijn terugbetaald, is Soenita in vrijheid gesteld.
Bron: KPS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.