Redactie: Kiran pleegde zelfmoord omdat zijn vriendin het uitmaakte

Op Facebook gaat een hartverscheurend bericht viral. De post waarin Kieran Lister zijn ex-vriendin vertelt waar de cadeautjes liggen, is zwaar beladen. Vriendin Beth maakte de relatie met Kieran na twee jaar uit. De jongen wist niet meer wat hij met zichzelf aanmoest en pleegde zelfmoord.
12 december schreef Kieran Lister op Facebook dat hij niet meer wist wat hij moest doen. Sinds de breuk met zijn vriendin had het leven geen zin meer. Nadat hij deze zware woorden had opgeschreven, stapte de jongen uit het leven. Zijn laatste bericht wordt nu massaal gedeeld.

In het bericht zegt Keiran al wel dat niemand Beth wat mag verwijten. „Dit is helemaal niet Beths schuld, we waren uiteindelijk allebei niet goed voor elkaar. Ik heb veel verkeerd gedaan in de relatie dat hiertoe geleid kan hebben. Ik had altijd zoveel moeten geven, als ik deed in gelukkige tijden. Ik denk dat mensen geleidelijk aan uit elkaar groeien en ik zou alles doen om dit tegen te houden, maar het is iets waarover ik geen controle heb.”

Toch is het wel de relatiebreuk die de jongen hopeloos maakt. „Twee jaar is een lange tijd om een band te krijgen, om gelukkig te zijn,” schrijft hij. „Nu we uit elkaar zijn heb ik het gevoel dat ik het niet langer zal redden zonder haar liefde. Ze was en is nog steeds mijn alles. Ik denk niet dat ik hier ooit overheen kom. Ik wil niet wachten tot ik er over de situatie heen ben, want zij is de enige die me ooit compleet gelukkig heeft gemaakt.”

Dit laatste bericht wordt ook gebruikt om zijn wensen vast te leggen. Hij wil zijn favoriete liedje ‘The Circle of Life’ uit ‘The Lion King’ op zijn begrafenis laten spelen en vraagt of iemand voor zijn hond Snoop kan zorgen.

De auto en het appartement laat hij na aan Beth. „Gebruik mijn bankrekening om ervoor te betalen,” zegt hij en ze mag al zijn spullen verkopen. „En als je genoeg geld hebt om een betere plaats te vinden, zorg er dan voor dat je verhuist met iemand die om je geeft,” raadt hij haar aan.

„Ik wens dat iedereen voor elkaar zorgt, stop met ruzie maken en herinner je hoe dierbaar het leven is. De cadeautjes die ik heb gekocht (Beth, ze zijn in het appartement), neem ze mee en vier een mooi en gelukkig kerstfeest,” zegt Kieran.
Naast die wil, roept hij Facebook ook op om het bericht niet te verwijderen vanwege de specifieke inhoud. „Misschien zal dit bericht een eyeopener zijn voor de mensen die op zoek zijn naar geluk, iets waarnaar ik al mijn hele leven op zoek was. Ik wil dat mijn familie en vrienden dit lezen en weten dat ik om ze geef. Ik hou zoveel van iedereen. Het is genoeg. Probeer me niet te redden, het is wat ik wil.”

Meer dan 22.000 mensen reageerden op het emotionele bericht van Kieran. De politie van West Yorkshire heeft bevestigd dat de hulpdiensten maandagavond rond 19.42 een melding kregen over een verdwenen jongeman. De beller was bezorgd om een 20-jarige jongen die was verdwenen uit zijn huis.

Om 1.40 werd deze jongeman, Kieran, dood aangetroffen en de politie noemt het ‘geen verdacht overlijden’.
Bron: Metro
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.