Redactie: Wie gaat zorgen voor kids vermoorde Euredise Boyce?

Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) heeft de hulp die het aan de kinderen van de vermoorde Euredise Boyce zal bieden opgeschort. Het ministerie wil duidelijkheid over wie de daadwerkelijke zorg over de kinderen draagt. Daags nadat de redactie melding maakte dat Sozavo hulp zou bieden aan de vader van twee van de drie kinderen, Esli Riedewald, toog een oma naar het ministerie om het voogdijschap op te eisen.
Toen het ministerie contact maakte met Riedewald zei hij dat het gaat om een vrouw die de voogdij over Euredise had nadat haar moeder was overleden. Maar het boterde niet meer tussen de intussen vermoorde vrouw en haar voogdes. Riedewald stelt zich open en is bereid te praten met iedereen die een bijdrage aan de zorg van de kinderen kan leveren. Maar zij zullen voornamelijk door hem worden opgevoed.

Kort na het overlijden van Euredise had het ministerie een levensmiddelenpakket geschonken. Volgens Riedewald kwam dit goed te pas, vooral voor de rouwvisite. Dit pakket is verdeeld tussen de familie van Euredise en haar kinderen. Boyce is twee weken terug vermoord door Delano L. Zij liet drie kinderen achter, te weten Marry-Ann (7), Marvin 5 en Jayden (2).
Hoewel Riedewald al drie jaar geen relatie had met Euridise, was het contact tussen de twee goed. Hij heeft na beëindiging van de relatie altijd de zorg van de twee kinderen op zich genomen, met ondersteuning van Euredise die soms oppas deed. Vaak genoeg moest hij de oppas betalen en ook betalen om het haar van het meisje te vlechten. Hij heeft ook twee kinderen uit een eerdere relatie. Dit maakt dat de zorg voor hem moeilijker wordt. Hij is daarom ingenomen met de handreiking van het ministerie.
Bron: DWT

Eerdere berichten:
Redactie: Over de vermoorde 24-jarige Euredise Boyce
Redactie: 24-jarige Euredise Boyce vermoord door ex
Redactie: Moeder Helen over Euredise die vermoord werd door haar zoon
Redactie: De 24-jarige vermoorde Euredise laat drie jonge kinderen achter
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.