Redactie: Errol kapt tante om vriend

Suriname Paramaribo

De politie van Paranam heeft op dinsdag 13 december de 27-jarige Errol B. aangehouden voor mishandeling. De verdachte heeft zijn tante kap-verwondingen toegebracht aan haar arm middels een scherpvoorwerp.

Errol ging op die bewuste dag op bezoek bij zijn tante en ontmoette haar met haar vriend op het adres. Bij die gelegenheid vroeg hij de vriend van zijn tante een sigaret. De man had geen sigaret bij zich en gaf Errol wat geld om zelf te kopen. Terwijl zij aan het babbelen waren, vertelde Errol over zijn auto welke hij pas had gekocht. Hij bood de vriend van zijn tante een rit aan en verliet de plek te voet.
De vriend maakte een grotere rit door naar Paramaribo te rijden met de auto. Errol die de mening was toegedaan dat de man te lang wegbleef met het voertuig deed het adres van de tante weer aan met een houwer. Bij een woordenwisseling bracht hij de tante de verwondingen toe. Zij snelde zich naar het politiebureau en kon per ontboden ambulance worden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis. De verwondingen zijn door de behandelende arts gehecht.

De vriend die van niets afwist, kwam Errol tegen onderweg naar huis. de verdachte stond met hetzelfde voorwerp midden op straat. De vriend stopte het voertuig en toen hij merkte dat Errol op hem afging, probeerde hij weg te komen maar het voertuig kwam deels in de goot terecht. Hij rende verder en merkte bij thuis aankomst dat er bloedsporen in de woning waren. De vriend rende naar het politiebureau en trof zijn vriendin aan.
Errol is opgespoord en aangehouden. na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij vrij loge aangeboden in het cellenhuis.
Na de medische behandeling is de tante verwezen naar haar huisarts.
Bron: KPS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.