Redactie: Patiënte Amalia zong tijdens de ’s Lands Kerstviering

De tradionele kerstviering van ons ziekenhuis heeft vandaag vrijdag 16 december plaatsgevonden voorafgaand aan Kerst, om stil te staan bij deze speciale tijd van het jaar.
Naast zingen van de kerstliederen zoals Stille Nacht, Som Herder Ben De en Komt Allen Tezamen, waren de aanwezigen ook in de gelegenheid ook een bijdrage te leveren door het zingen van een lied of voordragen van een gedicht.


(De kerstster op het dak van de Kinderafdeling brandt ook weer)
Onze zingende broeder Serge Guds toonde zijn zangkunst. De populaire gospelzanger Urnia Sanel die op dat moment in het ziekenhuis was, trakteerde ons met een geweldig optreden. Mooi was ook de spontane bijdrage van onze Kinderafdeling patiënte Amalia die 2 nummers zong en ook nog getuigde over haar ziekte en het genezingsproces dat is ingezet.


Waarnemend Verpleegkundig Directeur Suze Holband, die namens de directie sprak, vindt het heel belangrijk om in deze periode van het jaar stil te staan en na te gaan wat het jaar ons heeft gebracht. Het is volgens haar ook een periode om dankbaar te zijn.
Bron: ‘S Lands Hospitaal
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.