Redactie: “Het meisje weet dat de schoolleider getrouwd is en een zoontje heeft”

De verdachte Marlin D., schoolleider, wordt verweten dat hij seks met een leerling heeft bedreven. Het meisje raakte zwanger, maar de vrucht werd afgedreven. Het Openbaar Ministerie heeft een celstraf van drie jaar tegen hem geëist. In zijn laatste woord zei de verdachte dat het om een opgezet plan tegen hem gaat. Volgens hem heeft hij geen seks met het vijftienjarige meisje bedreven.
Op de rechtszitting van donderdag heeft advocaat Lesley Rogers gepleit voor Marlin D. De raadsman voerde aan dat zijn cliënt fout is geweest toen hij een vriendschapsverzoek via Facebook van die leerling accepteerde en met haar chatte. Hij zou haar een keertje achter een klaslokaal een kusje op haar wangen gedrukt hebben. Volgens de advocaat moet dit achterwege gelaten worden. Het meisje weet dat de schoolleider getrouwd is en een zoontje heeft.

Marlin D. had in eerste instantie bekend dat hij seks met de leerling had bedreven. Volgens de verdachte was de leerling verliefd op hem en had hij zich toen laten gaan. Later kwam hij terug op zijn verklaringen. Hij ontkende het feit gepleegd te hebben en bleef het houden op het kusje alleen. Op de zitting zei hij dat hij onder druk gezet was door de politie en daarom andere verklaringen afgelegd had.

De tiener bleef consistent in haar verklaringen. Ze zei dat ze tot twee keren toe afgesproken hadden op Lelydorp. Ze hebben toen in een Warung gegeten en gingen daarna naar de woning van de verdachte. Ze hebben in de kamer van hem en op zijn bed twee keren op een dag seks bedreven.
In totaal hebben ze vier keren seks gehad op twee verschillende dagen. De leerling kon de kamer van Marlin D. in details vertellen. De vrouw en zijn zoontje waren niet thuis toen de verdachte de leerling meenam naar zijn huis. Op 2 februari zal deze zaak voortgezet worden.
Bron: Starnieuws

Eerdere berichten:
Update Redactie: Schoolhoofd riskeert 3 jaar cel voor bezwangeren leerling

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.