Redactie: Kandidaten jeugdparlementsverkiezingen bekend

Jongeren tussen 12 en 25 jaar gaan op woensdag 8 februari 2017 naar de stembus om hun jeugdvertegenwoordigers te kiezen. De kiescommissie die belast is met het organiseren van de verkiezing van het Nationaal Jeugdparlement (NJP) heeft gisteren een zitting gehouden voor de kandidaten die zich hadden opgegeven voor deelname aan jeugdparlementsverkiezingen. Tijdens deze zitting heeft de kiescommissie de namen bekendgemaakt van de kandidaten die voldoen aan de vereisten om zich verkiesbaar te stellen. Van de 228 jongeren die zich als kandidaat hadden opgegeven, hebben 200 het proces met succes doorstaan.

Degenen die nu erdoorheen zijn, zullen getraind worden door de organisatie. Onder andere zal aan de jongeren worden meegegeven hoe zich te gedragen op weg naar de verkiezingen.
Bron: SRHerald

Bekijk hieronder een aantal van de jongeren die mee mogen doen:
(Behoor jij ook tot de gelukkigen en sta je er niet bij. Zet dan een foto van jezelf in de comments. Of tag als jij nog iemand kent die erbij had moeten staan)

Acheber Jamin Furgill
Teg Spencer Vorswijk
Tatjana van Eer
Solange Eersteling
Sivern Hammen
Ross Kensmil
Prince Twantje Djoe
Orphency Sandvliet Srd OptieMigabi R. Sasaredjo
Majenka Dominie
Kelvin Koniki
KeeKee Morales-Josafath
Kedescha Ansoe
Jamil Starke
Ingaswena Pokie
Earquita AmsdorfDennis Freeman
Chantrell Mac-Nack
Black-b Liesje Nijda
August Bado Jr.
Aiapra Zedjana With

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.