Redactie: Boze klant slaat winkelruiten stuk

De politie van Albina heeft een man gisteren na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor vernieling. De verdachte verkeerde onder invloed van alcohol en ging in een winkel te Papatam. Daar begon hij amok te maken.
Hij vond dat hij te lang moest wachten om geholpen te worden en begon tekeer te gaan. Hij schold de aangevers uit. De winkeliers hebben hem toen uit de winkel gezet. De klant liet het niet daarbij zitten. Hij liep naar zijn boot, waaruit hij een eind hout nam.

De winkeliers zagen hem aankomen met het stuk hout en maakten de winkeldeur dicht. De man wist twee etalageruiten kapot te slaan. De benadeelden hebben hiervan aangifte gedaan bij de politie van Albina die de verdachte in de kraag heeft gevat. Volgens de verdachte was hij boos geworden, waarna hij de etalageruiten heeft kapotgeslagen.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.