Redactie: 32-jarige gestoken door ex-vriend

De 32-jarige Cherelyn L. heeft op woensdag 14 december bij een steekpartij verschillende steekverwondingen opgelopen aan haar lichaam.
De Politie van Latour werd via de Centrale Meldkamer ingeschakeld voor een steekpartij op een adres in het ressort. Daar aangekomen werd het slachtoffer aangetroffen. Zij verklaarde dat haar ex-vriend Donovan A. (32) haar de steekverwondingen heeft toegebracht. Aangezien zij veelvuldig ruzie kreeg en mishandeld werd door de man bracht zij drie maanden geleden een einde aan de relatie.

Op 14 december kreeg ze onverwacht bezoek van Donavan. Hij kwam de woning binnen en eiste alles op dat hij haar heeft gegeven. Ze weigerde, waarna hij naar de keuken liep en een fles wijn leeg dronk. Hij gooide de lege fles naar haar toe, maar zij kon tijdig uitwijken hiervoor. Hij greep vervolgens naar een scherp voorwerp en bracht haar steken toe aan haar lichaam. De verdachte had voor de komst van de politie de plaats verlaten.
Per ontboden ambulance is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling is zij heengezonden en verwezen naar een specialist.
Aan de aanhouding van Donovan wordt gewerkt.
Bron: KPS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.