Redactie: Kap-partij tussen drie mannen

bedreigd met de dood FamilieNieuws Suriname

Twee mannen zijn op dinsdag 13 december met kap-verwondingen per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.
De politie van Geyersvlijt kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een kappartij op een adres in het ressort. Daar aangekomen werden drie mannen, van wie twee met kapverwondingen aangetroffen.
Volgens verklaring van omstanders moeten de drie mannen een woordenwisseling hebben gehad. Twee hunner waren gewapend met scherpe voorwerpen en hebben elkaar verwondingen toegebracht. Het motief van de kap-partij is niet bekend.


De 3e man, de 22-jarige Alex P. werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Een scherp voorwerp dat is gevonden is eveneens in beslag genomen. Alex ontkent de twee mannen letsels te hebben toegebracht.

De 38-jarige Tjatterpal L. is na medische behandeling eveneens overgebracht naar het politiebureau. De twee werden voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn zij in verzekering gesteld.

De andere gewonde die bekend is als “Mozes” is niet aanspreekbaar en moet nog worden voorgeleid.
De politie van Geyersvlijt is belast met het onderzoek in deze zaak.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.