Redactie: Fatum schenkt 35.000srd aan het Leger des Heils

FATUM Schadeverzekering heeft het Leger des Heils SRD 35.000 geschonken. Het bedrijf wil zo zijn steentje bijdragen om te helpen het doel van het Leger des Heils te realiseren.
Directeur Wim Lalbiharie vindt dat het vooral in deze moeilijke tijd belangrijk is dat samenleving in het algemeen elkaar helpt en heel in het bijzonder de minder draagkrachtigen.


(FATUM-directeur Wim Lalbiharie overhandigt de cheque aan major Vilece Thomas, van het Leger des Heils.)

“Wij hebben gemeend onze donatie te doen aan Leger des Heils zodat de mensen die het moeilijk hebben toch de feestdagen met hun gezinnen goed kunnen doorbrengen. Daarnaast is deze donatie de aftrap naar ons jubileumjaar. Op 12 april 2017 is FATUM reeds 135 jaar werkzaam in Suriname en dat is een zeer belangrijke mijlpaal voor onze organisatie, die we zeker niet ongemerkt voorbij zullen laten gaan,” verduidelijkt Lalbiharie.

Deze donatie aan het Leger des Heils is de eerste actie in verband met 135 jaar FATUM maar we zijn stellig van plan om in 2017 meerdere sociale projecten te ondersteunen, dit mede met het oog op onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De kerstpottenactie 2016 van het Leger des Heils duurt tot en met 23 december.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.