Redactie: Echtpaar Snijders-Linger 50 jaar getrouwd

Op woensdag 14 december 2016 herdenkt het echtpaar Snijders-Linger het feit dat zij vijftig (50) jaar in het echt verbonden zijn.
Het echtpaar is gezegend met 2 kinderen, 4 kleinkinderen en 2 achterklein kinderen.


De heer Snijders(85) kijkt graag naar televisie en is een voetbal fan. Mevrouw Snijders(70) houdt van tuinieren. Samen hebben zij een tuintje waar ze planten en zich bezig houden met bloemen.


Op de werkplek hebben zij elkaar voor het eerst ontmoet. Beiden werkten op het ministerie van Financien. Later werd dhr. Snijders overgeplaatst naar het ministerie van Buitenlandse Zaken als kanselier tot zijn pensionering. Het echtpaar zei “om verder met mekaar door het leven te gaan geduld, vertrouwen en verdraagzaamheid de sleutel is”.
Uit handen van districtssecretaris Nerkust die districtscommissaris J.G. Miranda vertegenwoordigde, nam het echtpaar hun envellope in ontvangst namens de President van de Republiek Suriname.
Bron: BICParamariboNO

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.