Redactie: 6000$ en 2500E buit bij roof

Drie criminelen hebben een woensdagochtend een overval gepleegd in een woning aan de Terboedjweg in het politieverzorgingsgebied van Nieuwe Grond.
De bewoner werd in zijn woning aangevallen en mishandeld. Als gevolg van de mishandeling liep hij een barstwond in zijn gelaat. Onder bedreiging van wapens maakten de daders een geldbedrag groot US$ 6000 en SRD 2500 buit.

Behalve het geld werden ook nog twee laptops en meer dan vijf mobiele telefoons weggenomen. Volgens de ondernemer waren de daders gemaskerd. Zij hebben de woning compleet overhoop gehaald en het slachtoffer in de hulpeloze toestand achtergelaten.
De politie van De Nieuwe Grond heeft op die bewuste ochtend nog een melding van een beroving ontvangen. De politie is bezig met het onderzoek. Deze zaak van de woningoverval is overgedragen aan de recherche van Regio Midden Suriname. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht.
Bron: DBS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.