Redactie: Driejarige vertelt aan mama dat papa haar had ‘gediekt’

De 37-jarige Ricardo T. ontkent dat hij zijn toen driejarige dochter op 30 juni van dit jaar heeft misbruikt. De moeder van het slachtoffer heeft dinsdag getuigd in deze zaak. Ze vertelde dat zij en Ricardo T. al enkele maanden geen liefdesrelatie meer hebben.
**
Op de bewuste dag had de verdachte zijn dochtertje met diens tweelingzus opgehaald. Nadat hij ze thuis had gebracht had hij zich de hele middag opgehouden bij de buurman. Tegen de avond was hij samen met de kinderen gaan baden. Later in de avond huilde het slachtoffer van pijn en de moeder deed onderzoek. Zelf had ze niets opgemerkt, maar het kind zou aan haar hebben verteld dat papa haar vagina had ‘gediekt’.

 

Twee dagen later ontdekt een arts een ontsteking bij het geslachtsdeel en vervolgens stelde een gynaecoloog vast dat het maagdenvlies van het slachtoffer gebroken was.

De moeder vertelde dinsdag aan de rechter dat het kind met angst rondloopt en de vader niet in haar omgeving te willen hebben. Het slachtoffer gaat inmiddels naar school, maar durft zich niet uit te kleden zonder haar moeder, waardoor ze in haar broek plast.
**
Advocaat Irene Lalji heeft de rechter gevraagd om opnieuw een onderzoek te laten doen om te weten of het kind daadwerkelijk geen maagd meer is. Ze heeft twijfels over een aantal zaken en wil daarom de buurman, de arts en de oudste zus van het slachtoffer horen. Op 10 januari zullen de getuigen gehoord worden.
Bron: DWT

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.