Redactie: 6 maanden voorwaardelijk voor Diego wegens mishandeling

Diego Ooiberg is dinsdag door rechter Dinesh Sewratan veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar, voor mishandeling van zijn vriendin.Een bijzondere voorwaarde is, dat hij de medische kosten van het slachtoffer moet dekken. De rechter week sterk af van het strafvoorstel van officier van Justitie Rayshree Koendan van twaalf maanden, waarvan twee voorwaardelijk.

De rechter motiveerde dat hij is afgeweken van het strafvoorstel, onder andere omdat de vrouw verschillende momenten heeft gehad om uit de auto te stappen, maar dat niet heeft gedaan. Ook zou ze Ooiberg meermalen gebeld en via sms’jes bedreigd hebben.

Volgens verklaring van het slachtoffer heeft hij haar mishandeld, waarbij ze een ongeluk heeft opgelopen aan haar knie. De man ontkent echter de mishandeling, maar de rechter gelooft hem niet.
Bron: DWT

Eerdere berichten:
Update!! Redactie: 12 maanden cel geëist tegen Diego O.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.