Redactie: Wél pagara estafette in de stad

De jaarlijkse pagara estafette die op oudejaarsdag in de binnenstad van Paramaribo wordt gehouden vindt dit jaar normaal voortgang. Alleen is nog niet duidelijk hoeveel winkels meedoen.
Maandag hebben vertegenwoordigers van de bedrijven vergaderd, maar er is nog geen beeld wie zullen meedoen. Dit zal naar verluidt na de kerstdagen duidelijk worden. Wat nieuw aan dit feestje is, is dat in samenwerking met Parbo, Surifesta heeft besloten de Domineestraat te gebruiken om alleen dranktentjes op te zetten, terwijl voor consumptie de Steenbakkerij- en de Jodenbreestraat gebruikt zullen worden.

Volgens de coördinator van de oudejaarsfestiviteiten in de binnenstad, Debby Arlaud,wil de organisatie met deze opzet het evenement professioneler maken en een internationaal karakter geven. Ook wil ze hiermee het voedingsgedeelte uit de pagara rook halen. De districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost, Jerry Miranda staat open voor deze veranderingen.

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.