Redactie: “Ook vrouwen misbruiken kleine jongens”

De minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, Robert Peneux, heeft informatie dat ook volwassen vrouwen zich vergrijpen aan minderjarige jongens. Dat moet nog naar buiten komen zei hij zaterdag in Info Educatief, het voorlichtingsprogramma van zijn ministerie via radio SRS.
Zijn uitspraken volgden nadat hij bij de opening van een meldpunt Kindermisbruik bij Stibula in Latour ruim een week terug zei dat als hij minister van Justitie en Politie was hij de mannen die zich hebben vergrepen aan kleine jongens zou doodschieten. De bewindsman zegt dat zijn uitspraken uit hun verband zijn gehaald. “Ik heb gezegd als ik minister was van Justitie en Politie, zou ik deze mensen laten doodschieten. Ik heb die uitspraken niet gedaan in de functie van minister van Onderwijs. Ik heb ook niet gezegd nu ik minister ben van Onderwijs ik mensen zal laten doodschieten.”

Collega-minister Jennifer Van Dijk-Silos noemde bij dezelfde gelegenheid als waar haar collega sprak, castratie en levenslang lijden een gepaste straf. Zij zegt dat als er in de samenleving ‘zieke’ mensen rondlopen en wij het gedogen, verkrachtingen met de mantel der liefde bedekken, en de politie een kind dat aangifte komt doen als een misdadiger behandelt, dan zijn wij het zelf die dit in stand houden.”

Bron:DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis