Redactie: Kenny B. wint Werner Duttenhofer Award

Suriname muziek

De populaire zanger Kenny B heeft de Werner Duttenhofer Radio Award ontvangen. Dit gebeurde aan het einde van zijn optreden in het André Kamperveen Stadion in verband met 20 jaar bestaan van Radio 10. Deze award gaat elk jaar naar een Surinaamse groep of artiest die culturele/ sociale en artistieke bakens verzet.

Radio 10 is de meest beluisterde radiozender van Suriname begon op 10 december 1996 met haar uitzendingen. De eerste keer werd de Werner Duttenhofer Radio Award aan de kasekogroep Kankantrie uitgereikt. “k wil iedereen bedanken die erbij was in het AK stadion. Ook dank aan radio 10. Alleen maar lobi”, meldt Kenny op Facebook.
Kenny B heeft een energieke show van internationale allure verzorgd. Duizenden liefhebbers genoten drie uur nonstop van zijn grote hits als ‘Hallo Sranan’, ‘Wan San E Dangra Den’, ‘Nex Ne Tai’, ‘Paramaribo’ en ‘Parijs’. In het vooorprogramma stonden Siri Fu Helena, Naks Kaseko Loko, Nisha Madaran, Suri Allstarz, Joann & PHilla, de gospel artiesten Asgar Koster, Emanuel Sanvisie, Raff Chango en Eugene Main.
Bron: Waterkant.net

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.