Vermissing – Jdesse Boerenveen

Boerenveen Suriname

Jdesse heeft geen vast adres in Nederland. Het is bekend dat hij veelal in Amsterdam en de Zaanstreek verblijft. Mogelijk is hij op donderdag 1 december vertrokken naar een afspraak in Wormerveer en later die dag naar de omgeving van Almere. Het is niet bekend wat voor kleding Jdesse op donderdag 1 december droeg. Ook is onbekend hoe Jdesse zich verplaatst heeft naar Wormerveer en de omgeving van Almere.
Informatie
De politie vraagt mensen die Jdesse na donderdag 1 december hebben gezien of gesproken hebben, of die anderszins informatie hebben die relevant zou kunnen zijn, om contact op te nemen met de politie. Heeft u informatie? Belt u dan met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Blijft u liever anoniem bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U kunt ook het tipformulier invullen, dat u vindt op de vermissingspagina van Jdesse.

Signalement
Jdesse Steven Boerenveen is 1.63 m. Hij is kalend en draagt zijn haar kort geknipt. Jdesse heeft opvallend kleine oren en zijn linker onderarm is misvormd. Hij heeft een krachtig postuur. Onbekend is wat voor kleding hij droeg op 1 december.
Bron: Politie.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.