Video: Help ons 8-jarige Yuri Kansanredjo helpen

*** HELP YURI ***

(Graag dit bericht zoveel mogelijk delen)

Dames en heren, afgelopen 2 jaren hebben we ons volledig ingezet voor Gilliana Kartotaroeno en Ranjeev Banda. Helaas is het niet goed afgelopen,maar we hebben wel laten zien dat er saamhorigheid is en dat we samen sterker staan. Helaas hebben we weer te maken met een soortgelijk geval. Lieve Yuri Kasanredjo (8jaar) lijdt aan een ernstige ziekte, Thalasemie beta major.

Hij heeft dringend hulp nodig zodat er een beenmerg transplantatie kan plaatsvinden in Nederland. Wij als beheerders van de toenmalige pagina “Help Ranjeev Banda” en “Help lieve Gilliana” hebben besloten ook ons in te zetten voor Yuri, uiteraard is dat niet mogelijk zonder jullie hulp.
Hierbij het verzoek om hem bij te staan dmv een donatie. Zoals wij het ook eerder hebben gedaan is het op 100% NON-profit basis. Wij werken transparant en alle gedoneerde bedragen met uw naam komen te staan op onze pagina. Stort u op ’t rekeningnummer in Suriname, graag ook een prive bericht sturen.

Alvast bedankt voor alle hulp!

Bekijkt u hierboven ook de video oproep!
Help lieve Yuri
Voor meer informatie kunt u de Facebook pagina bezoeken!

Contactpersonen:

Nederland:
Ricky Sewpersad +31614693101 (whatsapp)

Suriname:
Vikash Ramkhelawan +5978720136
Tariq Sewpersad +5978586683
Rabia Sewpersad +5978957169

Rekening nummers:

Nederland
NL74ABNA0447214624 tnv R Sewpersad

Suriname
Gironr. 03 196 35 78 tnv T Sewpersad
(Finabank).

(Persoonlijk afgeven aan ons is ook mogelijk volgens afspraak)

Eerdere berichten:
Suribet NV geeft SRD 100.000 aan 8-jarige Yuri
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.