Redactie: Over de vermoorde 24-jarige Euredise Boyce

Opgetogen en met muziek is de 24-jarige Euredise Boyce zaterdag naar haar laatste rustplaats begeleid bij de begraafplaats Sanathan Dharm. Liederen zoals ‘Leti na baka thalia Julliete pran in dalia, Waar moet ik zetten, zet waar je wil en den mofo deh bla bla en yu libi nomo den wani sabi waren te horen. Het verdriet van vooral haar vriendinnen maakte plaats voor vreugde en plezier. Ze ‘rolden’ het letterlijk tot de grond.
Uit haar biografie die werd voorgelezen door de dominee, werd duidelijk dat de 24-jarige een jonge vrouw was die haar eigen keuzes maakte. Zij liet zich de les niet voorlezen. Vandaar haar levensmotto: ‘Tek mi lek fa mi de’. Euridise is anderhalve week terug door Delano L., met wie ze een relatie zou hebben gehad, vermoord.

Met de geboorte van haar eerste kind kreeg ze het zwaar, zo blijkt uit haar biografie. “Ze heeft voor hete vuren gestaan. Ze heeft geprobeerd door de hete vuren te gaan. Dit keer heeft ze zich niet staande weten te houden”, luidt een passage uit haar levensbeschrijving. Huilend staan de vriendinnen van Euridise aan haar kist. Ze zijn moeilijk te troosten.
Er wordt zelfs palm door de lijk-bewasser erbij gehaald om een hunner tot bedaren te brengen. Ze valt letterlijk op de grond en is ontroostbaar. Terwijl ook de kleine Marry-Ann (7), de eerste spruit van Euridise, haar tranen de vrije loop laat. Marvin (5) en Jayden (2) lijken zich er nog niet van bewust te zijn dat zij hun mama nooit meer zullen zien.

Bron: DWT

Eerdere berichten:

Redactie: 24-jarige Euredise Boyce vermoord door ex

Redactie: De 24-jarige vermoorde Euredise laat drie jonge kinderen achter

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.