Redactie: Echtpaar Oedai – Mohobbat 50 jaar getrouwd

Afgelopen 4 december heeft het echtpaar Ismail Oedai en mevr. Oedai Mohobbat Safiran hun gouden huwelijk gevierd. Ze zijn nu al vijftig jaar met elkaar getrouwd. Het echtpaar heeft in familie verband een onvergetelijke dag gehad. Ismail Oedai en Oedai Mohobbat Safiran zijn in het huwelijksbootje gestapt op 4 dec 1966.
**
Ismail Oedai zag het levenslicht op 11 september 1948 en echtgenote Oedai Mohobbat Safiran is geboren op 3 april 1950. Uit dit huwelijk heeft het echtpaar vijf kinderen waaronder 4 zonen en 1 dochter. 1 zoon en dochter zijn in Suriname, de anderen wonen in Nederland. Verder geniet het echtpaar van kleinkinderen Nasrien , Faried en Sabrina, schoondochters en schoonzoon. Ismail Oedai is gepensioneerd van onderwijs en de echtgenote is gepensioneerd van Sozavo.

Het echtpaar geeft het volgende mee als boodschap op het heugelijk feit: “vertrouwen hebben op elkaar , eerlijk en oprecht zijn naar elkaar toe’. Dan gaat het zeker lukken om een huwelijk goed en heel lang in stand te houden, aldus echtpaar Oedai. Het echtpaar had voor de viering van deze dag, de districtscommissaris ook uitgenodigd maar zij hadden afgemeld. Als reden werd opgegeven dat er op dat moment geen geld beschikbaar was om de bijbehorende enveloppe met inhoud voor het gouden echtpaar mee te nemen.

Het commissariaat Paramaribo Noordoost heeft wel plechtig beloofd dat echtpaar daar aanspraak op maakt en wanneer de tijd daarvoor rijp is, zij hun gebruikelijke enveloppe alsnog zullen ontvangen. Een vertegenwoordiger van het Commissariaat heeft dit laatste bevestigd in een gesprek met Dagblad Suriname.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.