Redactie: Vader betrapt 13-jarige dochter in bed met volwassene

buurman Paramaribo

Een vader heeft in de nacht van zaterdag op zondag 4 december zijn minderjarige dochter betrapt met een 18-jarige jongen in bed. Het meisje had de jongeman uitgenodigd om thuis bij haar te komen.
Dit deed zij nadat haar ouders volgens haar al sliepen. Op een bepaald moment werd de vader wakker en hoorde hij geluiden in de kamer van zijn 13-jarige dochter. Hij deed de deur open en betrapte beiden in het bed.

De woedende vader hield de jongeman vast en schakelde de politie in. Toen de politie ter plekke arriveerde werd de jongeman aan de politie overgedragen. De vader heeft de ongewenste gast niet mishandeld.
Hij heeft getracht zich rustig te houden maar hij heeft zich erg druk gemaakt door deze ontdekking. De politie heeft P.G. (18) in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld wegens het hebben van seks met een minderjarige.
Bron: DBS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.