Anoniem: De man van mijn zus zoekt me

Ik ben Sherida, Ik ben 19 jaar en mijn zus is 31. We hebben niet dezelfde vader en eigenlijk zijn we ook niet heel close. Mijn zus heeft nooit van mij gehouden. Ze heeft haar man en kinderen, maar door omstandigheden wonen ze nu bij ons in huis. Hij is zijn baan kwijt en ze kunnen hun dure valuta huis niet betalen. Mijn vader woont ergens anders dus ik woon met mijn moeder en mijn 2 jongere broertjes in huis. Toen zij met zijn viertjes bij ons kwamen moest ik me wel aanpassen. Vooral omdat zij en ik niet zo close zijn. Met mijn moeder leeft ze ook niet echt goed. Ze is gewoon een heks.
Ok, ze zijn nu ongeveer 6 maanden bij ons. Ik ben gewend in mijn pangi te lopen en in mijn short. Mijn moeder zei in het begin al dat ik dat niet meer moest omdat John zo kijkt. En Anastasia mijn zus krijgt ruzie met hem erover. Ik geloofde het niet want ik zag het helemaal niet. Juist probeerde ik ze te vermijden. Zij blijven meestal beneden.

Maar vorige maand zo kwam ik thuis en toen was John alleen boven, tv aan het kijken. Ik groette snel en ging naar mijn kamer. Toen ik ging baden stond hij voor de deur. Ik had alleen een baddoek om maar ik wist echt niet dat hij in de gang zou zijn. Hij zei me dat ik met opzet naakt door het huis loop en dat hij me wel een keertje gaat laten voelen wat ik wil voelen. Dus hij is me komen zeggen dat ik hem wil. Ik heb hem direct geklapt en hij heeft me terug geklapt. Keihard in mijn gezicht en hij hield me vast en drukte zijn lichaam tegen de mijne. Die viezerik. Ik was niet bang, ik schopte hem en ging naar de badkamer.

Ik bleef uren daar tot ik hoorde dat mijn zus thuiskwam. Ik hoorde ze praten en ze kwam naar boven. Het was een vreselijke ruzie. Ze schold me uit dat ik motjo was en dat ik al maanden loer op haar man. Ik kon niets zeggen. Ik schaamde me ook dat die kinderen erbij waren. Ze waren allemaal wakker geworden. Mijn moeder bleef in de kamer. Ik ben huilend naar mijn kamer gegaan. Mijn zus moest ook huilen. Zij en haar man maken elke dag ruzie nu en ik voel me schuldig.
Waarom voel ik me eigenlijk schuldig? Hij is toch de schuldige. Hij is gewoon een viezerik. Ik ben niet bang voor hem maar ik blijf niet in het huis alleen als hij thuis is. Ik neem dan mijn broertjes en ga bij de buurvrouw zitten tot mijn moeder thuis is. Mijn zus praat niet tot me en mijn moeder is ook boos. Ze vindt dat ze me van te voren had gewaarschuwd. Wat moet ik nu doen? Ik ben pas 19 jaar. Ik voel me helemaal niet lekker in dat huis. Ik kan niet naar de politie want hij heeft me niet aangeraakt of verkracht. Dat gaat hij ook niet doen hoor, dat geloof ik ook weer niet. Maar ik loop nu altijd met lange broek in huis. Alleen maar dat mijn zus niet denkt dat ik der man zoek want hij zoekt mij. Is toch gemeen mensen? Wat kan ik doen? En is het eerlijk dat ik nu niet meer in short kan lopen in mijn eigen huis. Mijn zus moet gewoon bij die man weg want hij is een klootzak. Door hem komt het nooit meer goed met mij en mijn zus want ik denk echt dat ze me haat nu.

Hoe kan ik dit oplossen. Misschien leest ze wel mee maar dat kan me niet schelen. Wat ik heb geschreven heb ik haar precies al zo verteld. Het is de waarheid.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.