Redactie: Woningbrand te Livorno

brand brandweer

De politie van het ressort Livorno kreeg op dinsdag 6 december omstreeks 09.00 uur in de ochtend melding via de centrale Meldkamer van een woningbrand op de kruising van de Pandit Paltantewarie – en de Vervuurtweg.
Ter plaatse aangekomen troffen de wetsdienaren de woning in lichter laaien aan. De brandweer die eveneens is ingeschakeld was er ook.
Volgens verklaring van een buurtbewoner was hij in het weiland bezig toen hij een zwarte rookwolk vanuit de woning waarnam. Hij schakelde meteen de politie in. Het betrof in deze een onbewoonde hoogbouw woning Deze woning was uit hout en steen opgetrokken.

Het huis was aangesloten op het elektriciteitsnet. De eigenaar van het pand moet vermoedelijk in het buitenland woonachtig zijn. Het is niet bekend als de woning tegen brand is verzekerd.
getracht zal worden Via familie de eigenaar te achterhalen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.