Video: Rinette Linger – Mangoendihardjo vannacht overleden door woningbrand


De 68-jarige Rinette Mangoendihardjo gehuwd Linger is in de vroege ochtend van dinsdag 6 december omgekomen in een woningbrand aan de Saturnusstraat.
De politie van Geyersvlijt kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van de woningbrand. Bij aankomst op het adres stond de hoogbouw woning die voor een groot deel uit steen is opgetrokken in lichterlaaie. Volgens verklaring van de buurtbewoners bevond Rinette die alleen woonde zich in het gebouw. Vanwege de extreme beveiliging van het pand konden zij geen hulp bieden. Zowel de Brandweer als de politie konden het pand ook niet betreden.

 

Na enige tijd gelukte het de Brandweer toch het pand binnen te gaan. Ze stuitte op het verkoolde lichaam van Rinette. Het lijk werd afgevoerd en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

De oorzaak van de brand is vooralsnog niet bekend. De woning die op het elektriciteitsnet was aangesloten is niet tegen brand verzekerd. De Forensische Opsporing is belast met het onderzoek.

Eerdere berichten:
Redactie: Vrouw overleden door brand op Noord
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.