Video: Hoe kunnen we 9-jarige Tusar Sukdeo van de pijn af helpen?


De 9-jarige Tusar Sukdeo gaat niet naar school. Zijn pijnen maken het onmogelijk om naar school te gaan. Zijn familie is radeloos. Hij loopt al 3 jaar met zware pijnen.
Wat hem precies scheelt weten de lokale doktoren niet? Zij hebben geen pasklaar antwoord. Tusar gaat elke dag achteruit. Zijn emotionele moeder vertelt haar verhaal in de video. Ze ziet haar zoon achteruit gaan. Ze zeggen dat hij naar het buitenland moet gaan. Maar hoe moet ze dat voor elkaar krijgen?

Bekijk hierboven de video van 1 voor 12. Ze hebben uw hulp nodig
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.