Redactie: Bijzondere 4-ling geboren

Een 31-jarige vrouw uit China is bevallen van een ontzettend speciale vierling, meldt CCTVNews China.Het gaat namelijk om een eeneiige vierling, die vrijdag ter wereld kwam in Taiyuan, de hoofdstad van de Chinese provincie Shanxi.

img_6227 img_6228 img_6229

HETZELFDE
Afkomstig van dezelfde bevruchte eicel, ontvingen die vier babymeisjes precies dezelfde chromosomen en genen. Daarom delen ze hetzelfde geslacht, hetzelfde uiterlijk, dezelfde bloedgroep en zijn ze zeer waarschijnlijk ook even intelligent en op psychologisch vlak gelijk.

Volgens artsen is de kans dat je van een vierlang bevalt ongeveer 1 op 700.000. De kans dat je dan ook nog eens van een eeneiige vierling bevalt is nog vele malen kleiner, zo’n 1 op de 15 miljoen (!) en dus ontzettend zeldzaam. De eerste foto’s van het viertal gaan wereldwijd viral.
Bron: Metro**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.