Redactie: Bellende vrouw beroofd

telefoon Paramaribo

De 73-jarige Carla is vrijdagmiddag overvallen aan de Kwattaweg. Zij was op dat moment op bezoek bij haar familie. Ze kreeg een telefoontje en wandelde het erf op om het gesprek te beantwoorden. Al pratend liep zij met de telefoon in haar hand op het erf.
Plotseling zag Carla iemand het terrein op lopen. Zij ging ervan uit dat het een klant was die bij de familie kwam voor reparatiewerkzaamheden. De familie heeft namelijk een zaak op het adres. Zij schonk er verder geen aandacht aan. Op een onbewaakt moment liep de verdachte haar richting toe en rukte haar halsketting weg.


(Voorbeeld foto)

Na de daad verliet de verdachte de plaats heel snel. Hij stapte in een gereedstaand voertuig en reed weg. De verraste benadeelde was hevig geschrokken van deze daad. De politie van Munder heeft deze aangifte later in de middag ontvangen. De benadeelde heeft geen letsels opgelopen, echter klaagde zij van pijn aan haar hals. De politie is bezig de dader in deze zaak op te sporen.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.