Oproep: Politie opzoek naar veroorzaker aanrijding

politie Suriname

De politie van ressort Centrum is op zoek naar de bestuurder van een wagen die een voetganger gisternacht heeft aangereden en in hulpeloze toestand heeft achtergelaten. De bestuurder is na het ongeval met hoge snelheid weggereden in de richting van de Watermolenstraat. Volgens getuigen reed hij in een rode Toyota Run X of een Volkswagen over de Waterkant.
De politie kreeg tegen 5 uur in de ochtend de melding en ging op onderzoek uit. Het slachtoffer, een man was niet aanspreekbaar. De man die het ongeluk heeft veroorzaakt kwam vanuit de Dr. Sophie Redmondstraat richting Watermolenstraat. Op de kruising van de Waterkant en de Knuffels gracht, hoorden omstanders plotseling een klap, het moment van de aanrijding. Het slachtoffer vloog meters de lucht in en bleef op het wegdek liggen.

 

De voetganger werd per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij ter verpleging is opgenomen. De politie vermoedt dat de radiator van de wagen door de aanrijding is beschadigd.
De politie roept hierbij de veroorzaker van deze aanrijding op zich te melden op het politiebureau Centrum aan de Keizerstaat. Op de gemeenschap wordt het beroep gedaan alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van deze bestuurder door te spelen aan de politie, via de Centrale Meldkamer op het nummer 115 of op de telefoonnummers 477777 / 471111, zegt de Public Relations van de politie.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.