Anoniem: Ik heb hem geslagen en nu is hij weg

Beste mensen. Ik ben Sheila. Ik Ben een jonge dame van 18 jaar en ik heb al 3 jaren verkering met mijn vriend Greg. We hebben samen een klein meisje. Mijn leven met Greg ging super goed tot vorige week. Greg heeft een paar vrienden uitgenodigd om wat te komen drinken thuis bij ons. Waarschijnlijk was hij helemaal vergeten dat wij een afspraak hadden om wat inkopen te doen. Ze begonnen echt veel te drinken. Greg was ons helemaal vergeten. Ik ben naar hem toegelopen en heb hem gevraagd of we nog uitgaan. Hij zei me dat we morgen ook konden gaan. Ik zag dat hij heel erg dronken was dus ik heb het maar daarbij gelaten.
Toen zijn vrienden weg waren ben ik naar hem toe gegaan en heb geschreeuwd dat hij volgende keer niet zoveel moet drinken. Hij werd boos en wilde niks horen, Uit wraak heb ik hem zo hard geklapt dat hij nu echt kwaad is geworden. Greg is heel lief hij heeft mij nooit iets kwaad gedaan.  Hoe boos hij ook is. Greg is echt boos geworden dit keer en zei me dat hij weg gaat en niet meer terugkomt bij me en dat ik hem moet vergeten.

Hij zei, hij gaat naar zijn moeder. Ik kreeg zo een verdriet dat ik begon te huilen en weg was hij zonder kleren. En niks meer heeft hij meegenomen. alleen geld. Voor het eerst heeft Greg zich zo misdragen. Hij zei me ook dat ik zijn kleren moet verbranden en dat hij nieuwe gaat kopen. Ik voel me nu echt zwak van binnen ik weet niet hoe ik met dit moet omgaan. Mijn meisje is nog klein. Ik ga het erg vinden als mijn dochtertje zonder een vader moet opgroeien. Ik weet niet of hij alles meent wat hij aan me heeft gezegd. Misschien kwam het door de drank of omdat hij boos was.
Maar ik ga niet jokken, Greg doet en maakt altijd moeite voor ons hij verwent ons heel veel en staat altijd voor ons klaar. Hij is de beste papa. Ik denk dat ik fout bent geweest door hem te klappen. Ik wist gewoon niet van waar dat kwam. Alstublieft!! Ik vraag jullie om advies. Hoe kan ik dit oplossen? Mannen zouden jullie je vrouw vergeven als ze je zou klappen? Wat moet ik doen?

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.