Redactie: Rihanna en Engelse Prins Harry doen samen een HIV-test

Rihanna en Prins Harry doen samen een HIV-test Rihanna en Prins Harry. Prins Harry en Rihanna zijn op het eiland Barbados om de vijftigjarige onafhankelijkheid van het eiland te vieren. Omdat het tegelijkertijd ook Wereld Aids Dag was, liet het duo zich samen openbaar testen op HIV.
De prins was Rihanna een beetje aan het pesten. Hij zei dat het prikje behoorlijk pijn deed. Rihanna was op het ergste voorbereid maar de pijn viel haar gelukkig behoorlijk mee. Onder toezicht van de pers liet het duo zich testen voor HIV.
„Mensen weten niet hoe makkelijk het tegenwoordig is om een test te doen”, vertelt Prins Harry. „Het testen zelf kost je slechts vijf minuten. De uitslag wordt gewoon naar je huis gestuurd en als je positief getest bent, kun je prima doorleven met de medicijnen die je dan elke dag moet nemen. Al zou je het aan niemand willen vertellen, zelfs dat hoeft niet.”

Rihanna vulde prins Harry aan: „Ik kan bijna niet geloven dat ik niet wist hoe makkelijk dit was. En ik denk dat heel veel mensen niet door hebben hoe makkelijk het is. Er wordt veel vooruitgang geboekt op gebied van medicatie voor HIV en Aids. Het is tijd dat iedereen wat meer geïnformeerd is.”
Bron: Metro
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.