Redactie: 4-jarig jongetje verbrandt

De politie van Henar kreeg melding van een geval waarbij een peuter brandwonden aan zijn benen heeft opgelopen. Op de plek aangekomen troffen de wetsdienaren het kindje met familieleden aan.
Onderzoek wees uit dat de jongen met andere kinderen op de berm langs de straat speelde. Niet ver daar vandaan is uren eerder padi kaft verbrand. De jongen die niet door had dat de kaft nog smeulde, ging die richting op. Op de brandresten aangekomen, zakte de jongen erdoor heen met als gevolg dat hij brandwonden opliep aan beide benen.

Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar het streekziekenhuis in Nickerie waar hij ter observatie is opgenomen.

Zijn gezondheidstoestand is stabiel.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.