Overleden: Hugo Blokland

overleden FamilieNieuws Suriname

Ik zou aan niemand kunnen uitleggen waarom ik zoveel van je hou. Waarom mijn liefde voor jouw zo intens is. Waarom ik elke dag uit het raam staar wanneer jij thuis komen zal. Waarom zonder jouw aanwezigheid mijn handen trillen en waarom ik in mijn slaap zo lig te gillen Hugo, Hugo ik mis jouw ontzettend mijn lieve schat.
Deze klap is voor mijn ondragelijk Blokkie.
uw diep bedroefde vrouw Hortencia Blokland – Goveia

Hugo Blokland

Geboren Par’bo 13-7-1955
Overleden Almere 30-11-2016

Gelegenheid tot afscheid nemen er is gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren op woensdag 7 december van 17.00 tot 18.00 in uitvaartcentrum Monuta kalenderweg 3 te Almere-Buiten

De afscheid plechtigheid vindt plaats op donderdag 8 december om 13.30 uur in de aula van crematorium Almere kruidenweg 3 te Almere
na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer

Ook zal er in zijn stamkroeg op woensdag 7 december een signie netie gehouden worden van 19:00 uur tot 00:00 uur te
Amsterdam zuid-oost. Gravenstein 30 , 1103 Bh

Namens de nabestaanden:
Hortencia Blokland -Goveia


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.