Redactie: Moeder betrapt minderjarige dochter op masturberen

Zowel de getuigende moeder als de terechtstaande vader Brian verklaarde donderdag in de rechtszaal dat zij hun minderjarige dochter meerdere malen betrapt hebben, terwijl zij bezig was te masturberen. Brian moest zich voor de groene tafel verantwoorden, omdat hij ervan verdacht wordt zijn dochter seksueel te hebben misbruikt.
Het slachtoffer verklaarde gisteren in de raadkamer dat de verdachte tot twee maal toe zijn vingers in haar geslachtsdeel heeft gestopt. De vader echter ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd en gaf aan dat hij van de grootmoeder van het kind heeft begrepen dat zij haar meerdere malen betrapt heeft toen het kind bezig was zich met een potlood te bevredigen.

“Het kind jokt. Er is wel iets gebeurd, maar ik heb niets gedaan. Zij speelde met zichzelf”, zei de verdachte aan de rechter. Ook de moeder van het slachtoffer verklaarde dat zij zelf een aantal keren gezien had hoe het kind met haarzelf bezig was. Zij sprak het kind op deze momenten aan en was het de bedoeling om begeleiding voor haar te zoeken.

Volgens de moeder had zij nooit het idee dat de vader zoiets met zijn bloedeigen dochter zou doen. “Ik schrok toen ik dit hoorde en ben nog steeds getraumatiseerd van het gebeurde”, zei de getuige. Volgens de moeder kan zij nog steeds niet goed over de situatie praten, hiervoor is zij onder behandeling van de psychiater. Deze zaak wordt op 19 januari 2017 verder behandeld.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.