Redactie: Kom morgen naar het gratis kinderfeest op Highway

Stichting Highway zal dit jaar voor de vijfde keer haar kinderdagviering organiseren. Deze zal plaatsvinden op zondag 4 december 2016 te Ramcharan’s Playground op de hoek van de Dageraadweg en Lachmisingweg te Highway. Er zijn volgens stichtingsvoorzitter Jitin Ramcharan heel veel attracties voor de kinderen. ‘Clowns, treintje rijden, springkussens, schminken, tekenwedstrijd, spelletjes en Sinterklaas met Pieten’, zijn maar enkele van de activiteiten. ‘Daarnaast zijn er voor de kinderen tot 12 jaar een happy bag met heel veel snoep, koek, snacks en drank erin. Ook krijgen ze een warme maaltijd bij’, geeft Ramcharan aan. Dit zijn de activiteiten voor de kinderen tot 12 jaar.

Verder is er popcorn, schaafijs en frisdrank voor een ieder, terwijl dj Ample voor de muziek zorgt. Ramcharan benadrukt dat alle activiteiten, snacks en voeding geheel gratis zijn. ‘Je hoeft geen cent voor te betalen, dankzij de sponsors die we hebben kunnen overtuigen om dit project te ondersteunen’, geeft hij aan.

Wat de kinderen moeten doen is om 14.00 uur aanwezig zijn te Ramcharan’s Playground. “Doe mee met alle activiteiten en geniet van de dag’, geeft de voorzitter mee als slotboodschap.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.