Redactie: De 24-jarige vermoorde Euredise laat drie jonge kinderen achter

Esli ‘Bolo’ Riedewald (43) is zichtbaar aangeslagen door de moord op zijn ex-vriendin Euredise Boyce, bij wie hij een vijfjarig kind heeft. Rond 13:00u woensdagmiddag kreeg Bolo vanaf de mobiele telefoon van Euredise het volgende bericht: ‘Bolo let op me kids, ik ga dood.’ Dit nam hij niet serieus. “Dit zag ik als een grap. Achteraf gezien was het een laatste kans om mij wat te zeggen.” Vanaf dat tijdstip hoorde Bolo niets meer van Euredise, ondanks dat hij constant op haar mobiele nummers belde.
Bij aankomst van de politie, iets na zeven uur ’s avonds, was haar bloed al gestold en haar lichaam koud. Dit doet vermoeden dat de moord eerder op de dag is gepleegd. “Nu pas begrijp ik dat Euredise hier dekking was komen zoeken. Ik heb er niet bij stilgestaan dat er wat achter schuilde. Ze wilde de jongen niet, maar hij bleef haar achtervolgen. Als ze het mij had verteld, was het anders afgelopen. Ik zou de politie direct hebben ingeschakeld”, vertelt hij berouwvol.

Riedewald oogt kranig, maar zoekt naar woorden om aaneen te rijgen. Van zijn gezicht valt de droefheid af te lezen. “Dat er een probleem speelde, wist ik niet. Daarover heeft ze mij nooit verteld. Ik was wel op de hoogte van haar relatie, maar uit Facebook-berichten bleek dat ze het had stopgezet. De laatste vier maanden van dit jaar heb ik haar onderdak geboden, tot drie dagen voor haar dood.”

Hoewel de relatie tussen Euredise en Bolo twee, drie jaar geleden op de klippen liep, hadden zij een hechte band ter wille van de kinderen. “Ze heeft altijd in mijn hart gewoond. We hadden de laatste tijd een vriendschappelijke relatie”, vertelt hij op liefdevolle toon. Het is vrijdagmiddag iets na twaalf uur als Bolo de redactie te woord staat onder het afdak van zijn huis aan de Allendestraat in Kasabaholo. Het adres waar Euredice drie dagen vóór haar dood nog is geweest.
Uit voice note-berichten van de verdachte Delano L., de ex-vriend van Euredise, blijkt dat hij woensdag iets meer dan SRD negenhonderd aan haar heeft gegeven om haar kamerhuur te betalen. Om later op de dag van iemand te vernemen dat zijn geliefde een andere relatie aan de Nieuw Weergevondenweg erop nahoudt. Eén van de voice note-berichten luidt: “Maar nu is ze er helaas niet meer sorry!! Ik heb haar vanmorgen in haar woning vermoord. Euredise altijd waka gi mi maar mi bribi en. Ze heeft het te bond gemaakt en ik kon het niet meer volhouden.” De 24-jarige Euredise laat drie kinderen achter te weten: Marry-Ann (7), Marvin (5) Jayden (2).
Bron: DWT

Klik op de link hieronder om een chatbericht te volgen dat wij hebben ontvangen. Het zou afkomstig zijn van Delano en Euredise. Beoordeelt u zelf.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.