Redactie: 24-jarige Euredise Boyce vermoord door ex

Update:

De 24-jarige Euredise Boyce is in de avond van woensdag 30 november door haar ex-vriend Delano L. (39) om het leven gebracht. Dit gebeurde in een appartement aan de Jie-Foengsangweg, waar het slachtoffer alleen woonachtig was.

Een manspersoon stormde het politiebureau van Santo Dorp binnen. Hij verklaarde aan de politie de vriend te zijn van Euredise. Hij zou een bericht van Delano hebben ontvangen waarin stond dat hij Euredise heeft vermoord.De wetsdienaren begaven zich gelijk ter plaatse en troffen het lijk van de vrouwspersoon met diepe snijverwondingen bed aan. Er zijn twee scherpe voorwerpen in de omgeving van het lijk aangetroffen en in beslag genomen.
De verdachte meldde zich later in gezelschap van familieleden aan op de basis van het Arrestatie Team. De verdachte is aangehouden en overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het verdere onderzoek.

Delano heeft verklaard uit jaloezie het strafbaar feit te hebben gepleegd. Volgens hem werd hij door Euredise gebruikt als filantroop. Ondanks zij de relatie niet met hem wilde voortzetten, gaf hij haar een geldsbedrag om haar achterstallige huur te betalen. Hij zag haar met een bij hem bekende man op een foto op facebook en besloot zijn geld terug te halen.

Bij aankomst bij het appartement heeft hij de voordeur open geforceerd. Hij vroeg naar zijn geld en er ontstond toen een worsteling tussen hem en Euredise. Ze greep naar een mes en probeerde hem daarmee te verwonden. Hij weerde dit af met zijn tas. Hij snelde naar de keuken en kwam terug met een andere mes. Met dit mes bracht hij haar om het leven.

Delano werd voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst. Afdeling Kapitale Delicten onderzoekt deze zaak verder.

Bron: KPS


 

De 24-jarige Euredise Boyce is in de avond van woensdag 30 november dood aangetroffen in een appartement aan de Jie-Foengsangweg, waar zij alleen woonachtig was.

In deze zaak is een verdachte die zich bij het Arrestatie Team heeft aangemeld, aangehouden en overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Nadere bijzonderheden omtrent deze zaak volgen.

 

 

Een 24-jarige vrouw is woensdagavond op brute wijze in een appartement aan de Jie Foeng Sangweg, een zijstraat van de Katwijkweg, om het leven gebracht.

De redactie verneemt dat diverse messteken tot de fatale afloop hebben geleid. De politie die het geval bevestigd meldt dat de verdachte al bekend is, maar nog niet is aangehouden.

Het motief is nog niet duidelijk, maar zou mogelijk relationeel van aard zijn. Na het misdrijf zou de verdachte twee onbekende personen op de hoogte hebben gesteld, waarna zij de politie hebben gealarmeerd. De agenten deden vervolgens het adres aan, waarna het slachtoffer levenloos werd aangetroffen.

In het belang van het onderzoek zijn de overige details nog niet bekendgemaakt.
Bron: DWT
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis