Redactie: 41-jarige Alice wil gebouw in brand steken

brand Paramaribo

De politie van ressort Centrum heeft op woensdag 23 november de 41-jarige Alice J. in verzekering gesteld.
Alice werd door een oplettende brandweerman aangehouden, toen zij zich verdacht op het terrein van een overheidsgebouw in de binnenstad begaf met in haar bezit een fles gasoline, een aansteker en een stuk karton.
Zij werd overgedragen aan de ingeschakelde politie. Tegenover de wetsdienaren verklaarde zei het gebouw in brand te willen steken, omdat zij haar mobile telefoon daar is kwijt geraakt. Onderzoek wees uit dat zij eerder in behandeling is geweest bij het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS).

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld. Via het Openbaar Ministerie zal getracht worden Alice onder te brengen in het PCS.
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis