Redactie: 39-jarige ontkent moord op Anna Sleur

Vijailalita R. (39) staat terecht, omdat zij verdacht wordt van de moord op 71-jarige Anna Sleur. Zij is op de rechtszitting van maandag door rechter Siegline Wijnhard gehoord. De vrouw ontkent de man doodgewurgd te hebben. Zij had hem wel in een wurggreep vastgehouden, maar de man bleef nog ruziën. Hij ademde nog toen ze hem achterliet.
De verdachte verklaarde dat zij de man verschoond had. Ze gebruikte luiers voor hem. Zij bracht hem naar de badkamer en gaf hem een bad. Daarna legde zij hem op het bed om hem te drogen. Maar, het slachtoffer wilde geen kleren aantrekken en maakte daarom ruzie met haar. De man viel vervolgens van het bed. Ze tilde hem op en plaatste hem weer op het bed. Ze werd zo kwaad dat ze hem klapte. Volgens de verdachte beledigde het slachtoffer haar en hij wist maar niet op te houden ermee. Dit maakte haar kwaad en ze wurgde hem zachtjes, verklaarde de vrouw.

Een verbalisant is gehoord door de rechter. De getuige deelde mee dat een politieman die aan de overkant van de verdachte woont de politie alarmeerde. De buurman zag het slachtoffer niet en nam een vreemde geur waar. Ook gaf hij aan dat de buurvrouw op het balkon sliep. De politie trof Vijailalita R. voor een supermarkt aan, waar ze een bier aan het nuttigen was. De vrouw wilde eerst niet meewerken, maar later stemde ze in om haar woning te laten onderzoeken. De getuige verklaarde dat uit het onderzoek bleek dat het slachtoffer eerder ook geslagen werd door de vrouw. Op 12 december zal deze zaak verder behandeld worden.
Bron: Starnieuws
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis