Redactie: Taxichauffeur beroofd en mishandeld

politie Suriname

Twee klanten hebben zaterdagmiddag op de kruising van La Resource en de Martin Luther Kingweg in het politieverzorgingsgebied Houttuin een beroving gepleegd. Uit het onderzoek blijkt dat twee mannen, gekleed in een zwarte trui en blauwe broek, een 28-jarige taxichauffeur hebben benaderd om een rit te rijden.
De bestuurder die met zijn pick-up reed, stemde toe omdat hij dezelfde richting opreed. Beide verdachten namen plaats in de vrachtwagen van de benadeelde. Halverwege trok één van de verdachten een vuistvuurwapen tevoorschijn en maande de bestuurder om zijn voertuig te stoppen.

In de laadbak van de pick-up had de bestuurder een ijzeren staaf, waarmee één van de daders de taxichauffeur een slag op het hoofd toebracht. De daders gingen ervandoor met een geldbedrag van SRD 3.250, een pinpas, een rijbewijs en de contactsleutel van de pick-up.

Na de daad verlieten de daders te voet de plaats. De benadeelde kon zijn voertuig zonder sleutel opstarten. Hij meldde zich vervolgens aan bij de politie van Houttuin en deed daar zijn verhaal. De politie heeft de aangifte van de beroving opgenomen. Er zijn vooralsnog geen verdachten in beeld gebracht. Het onderzoek duurt voort.
Bron: DBS
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis