Video: Pixee wil op Barbie lijken

Een bezoekje aan de plastische chirurg wordt de laatste jaren steeds normaler. Niet alleen wordt de plastische chirurg ingeschakeld voor functionele operaties, steeds vaker gaan mensen vrijwillig onder het mes om hun uiterlijk te verfraaien. Sommige mensen slaan er volledig in door, zoals de 26-jarige Pixee Fox. Het model heeft al meer dan honderd operaties ondergaan. Zij doet dit alles om op ‘Barbie’ te lijken.
Haar grote voorbeelden zijn Aurora van Sleeping Beauty, Jessica Rabbit en Holli Would. Pixee heeft al ruim 170.000 dollar uitgegeven aan operaties. Dit betaalde zij van haar spaargeld en het geld dat ze kreeg van mannelijke fans. Zo heeft ze zes ribben laten verwijderen en permanente oogimplantaten om ze ‘cartoon groenachtig’ te laten lijken. Verder heeft ze meerdere malen haar lippen laten opspuiten en siliconen in haar borsten.

De 26-jarige vrouw groeide op in Zweden met haar conservatieve ouders en een oudere zus. Als kind was Pixee altijd erg rustig en in haar zelf gekeerd, ze had niet heel veel vrienden. Haar ouders begrijpen niet waarom Pixee al deze operaties nodig heeft. Daarom vertelt ze ook niet alles meer aan haar ouders. „Ik weet dat mijn moeder een beetje teleurgesteld in mij is. Het is niet leuk om haar teleurgesteld te zien, vooral als ik net een nieuwe operatie heb ondergaan”, zegt Pixee in een interview met The Sun. „Nu is ze 26, maar hoe zal ze eruitzien als ze 62 is?”, zegt haar moeder.

 

Haar vader vond Pixee als kind altijd al een ‘natural beauty’ en vindt het jammer dat ze zoveel aan zich heeft laten sleutelen. „Ze was altijd een tomboy en werkte vroeger als elektriciën.”

Pixee is voorlopig nog niet klaar. „Ik ben blij met hoe ik er nu uitzie, maar ik heb wel een visie over hoe ik er uit zou willen zien. Voor 2017 heb ik al 10 operaties gepland.”


Na deze operaties zal het model starten met een speciale korsettraining. Haar doel is namelijk om in het Guinness Book of World Records te komen als persoon met de smalste taille.
Bron: Metro
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar familienieuws.com@gmail.com en wij publiceren het gratis